Happy Village & Camping – Rome 2022

Boek een heerlijke vakantie naar Happy Village & Camping in de plaats Rome (Rome) voor je vakantie in 2022. Deze camping is ideaal als je wilt genieten van een zonvakantie Italië in 2022. Op korte afstand van de rondweg van Rome (G.R. A) gelegen terrassencamping. Mooi natuurlijk aangelegd terrein, met veel bloemen. Bungalowtjes te huur. Op de camping een bar, nieuw restaurant en zwembad. Een eigen bus brengt u gratis naar metrostation ‘Prima Porta’, vanwaar u in ongeveer 20 min. in het centrum van Rome bent. Gratis wifi in alle gemeenschappelijke ruimtes van de camping.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid op deze camping via: Eurocampings – Happy Village & Camping
 

Boek je camping bij Eurocampings o.a. Happy Village & Camping - Rome 2022

Meer campings naar o.a. Italië in 2022 boek je bij:

Jetcamp camping boeken 2022 – Via deze organisatie kun je 22.000 campings en vakantieparken door heel Europa zoeken, vergelijken en boeken. Een voortdurend toenemend aantal direct te boeken campings in de meest gewilde toeristische regio’s van Europa, waaronder het Gardameer in Italië, de Costa Brava in Spanje en de Languedoc in Frankrijk. JetCamp heeft alle kampeertypes, inclusief glamping- en familiecampings, maar ook kleinere mini- en boerderijcampings en seizoensgebonden pop-up campings op de website. Dit zijn bekende campingketens en individuele campings en bieden accommodaties van hoge kwaliteit, variërend van stacaravans tot staanplaatsen tot luxe safaritenten.

Suncamp holidays 2022 – is een Nederlandse specialist in camping- en kampeerreizen met 400 campings in 14 landen in Europa. Kampeerders genieten op mooie kindvriendelijke familiecampings. Want als de kinderen het naar hun zin hebben, is een vakantie al voor de helft geslaagd! Alleen al daarom selecteert Suncamp holidays campings aan zee, aan een meer of campings met een mooi zwembad. Bij Suncamp holidays is men aan het goede adres voor een kampeerplaats voor een eigen tent of caravan, of nog makkelijker: in één van de accommodaties. Compleet ingerichte tenten, stacaravans, bungalows of chalets.

ACSI eurocampings is dé campingspecialist van Europa. Al 54 jaar is er de vertrouwde, groene campinggids die kampeerders van informatie voorziet. Een begrip onder kampeerliefhebbers! Sinds 1999 is de campinginformatie van ACSI ook online te vinden op Eurocampings.eu. Alle campings die hier en in de gids te vinden zijn worden jaarlijks geïnspecteerd. Zo zijn kampeerders verzekerd van de meest actuele, objectieve en betrouwbare campinginformatie. Op Eurocampings staat informatie over bijna 10.000 campings in 31 Europese landen.