Fietsvakanties 2022

Fantastische fietsvakanties 2022. Ben jij ook een fietsvakantie liefhebber? Bekijk dan de mogelijkheden voor vakanties op de fiets in 2022 bij onderstaande aanbieders.
 

Fiets-Fun fietsvakanties 2022

Onze tip: Fietsvakanties 2022 van Fiets-fun

Fiets-Fun organiseert licht actieve en individuele fietsvakanties voor jong en oud. Al meer dan 20 jaar fietsen en kamperen de gasten van Fiets-Fun in Nederland, Denemarken, Duitsland, Spanje, Italië en Frankrijk. De overnachtingen vinden plaats in compleet ingerichte tenten. Deze tenten zijn reeds opgezet. Fiets-Fun beschikt over 4-persoons Lepelaar en 6-persoons tenten.

Men kiest bij Fiets-Fun een bepaald land en daarna een bepaalde route uit. Deze route bestaat uit 3 geselecteerde campings. In 1 of in 2 weken fietsen de mensen langs deze 3 campings. De startcamping is tevens het eindpunt. Bij een 1-weekse reis ben je 2 nachten op iedere camping en bij een 2-weekse reis ben je 4 of 5 nachten op iedere camping.

Tijdens de fietsdagen brengt Fiets-Fun de bagage naar de volgende camping. Lekker gemakkelijk en dus ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen. Geen gesleep met de spullen, geen tent opzetten, geen bagage mee op de fiets en toch lekker actief bezig zijn. Fietsen mogen de mensen van huis meenemen, maar kunnen ook bij Fiets-Fun gehuurd worden tegen scherpe tarieven. Ook het huren van een tent, zonder te fietsen, op één van de 45 campings behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden op: Fietsvakanties Fiets-Fun 2022
 

Fietsrelax fietsvakantie 2022 aanbiedingen