Busvakanties 2022

De beste busvakantie en busreis aanbieders voor je vakantie in 2022. Via vakantie boeken 2022 vind je hier goedkope busreizen en busvakanties naar de mooiste bestemmingen. Uiteraard zijn busrondreizen ook mogelijk om te boeken.
 

Onze Tip: Interbus busvakanties 2022

Interbus biedt de mogelijkheid om vervoer per luxe touringcar naar de meest favoriete zomer- en wintervakantie bestemmingen te boeken. Interbus rijdt volgens een vaste dienstregeling naar meer dan 200 bestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Spanje, Kroatië, Tsjechië, Slovenië en Duitsland. Kenmerkend zijn de zeer korte aanvoerroutes in Nederland, waardoor de werkelijke reistijd naar de eindbestemming zo kort mogelijk is. Door ’s nachts te reizen wordt een overnachting bespaard. Omdat klanten op zaterdag vroeg op hun vakantieadres zijn en de week daarop pas tegen de avond terugreizen, kunnen ze u twee volle skidagen bij uw vakantie optellen.

Interbus reist met Keurmerk Touringcarbedrijven waardoor klanten verzekerd zijn van moderne touringcars die optimaal reiscomfort garanderen. De ervaren pendelchauffeurs ontnemen alle zorgen waardoor een vakantie echt onderweg begint.

Bekijk de mogelijkheden op: Interbus.nu busreizen 2022